Η περιοχή μας | Athina Luxury Villas & Suites

Πλατανιάς

Ο Πλατανίας είναι το κέντρο της τουριστικής δραστηρίοτητας του νομού Χανιών. Διαθέτει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στον νομό, με οργανωμένες παραλίες και οτι χρειάζεται ο επισκέπτης για να απολαύσει τις διακοπές του.
Η κρητική φιλοξενία κυριαρχεί σε αυτό το κοσμοπολίτικο μέρος της Κρήτης, η θάλασσα, ο ήλιος, οι γεύσεις και οι άνθρωποι συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών και εξερεύνησης του τόπου.

 

Ελαφονήσι | Athina Luxury Villas & Suites

Ελαφονήσι

Ότι κι αν σας ακούσετε για καταγάλανα νερά, ροζ και λευκή αμμουδιά, για τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, για καθαρά νερά και εξωτικά χρώματα θα είναι πολύ λίγο για να περιγράψει αυτό που πραγματικά θα αντικρίσετε ερχόμενοι στην παραλία του Ελαφονησίου στην Κίσσαμο.

Destination | Athina Luxury Villas & Suites

Φαλάσαρνα

Κρυστάλλινα νερά, χρυσή άμμος, ατελείωτη παραλία…ένα ευλογημένο μέρος για διακοπές. Τα Φαλάσσαρνα βρίσκονται 59 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κισάμου. Τα Φαλάσσαρνα αποτελούν σήμερα έναν από τους πιο φημισμένους προορισμούς στην Κρήτη, τόσο για τις παραλίες, όσο και για λόγους οικολογικού ενδιαφέροντος. Τα Φαλάσσαρνα έχουν ενταχθεί στα σχέδια Natura 2000

Μπάλος | Athina Luxury Villas & Suites

Μπάλος

Η περιοχή της Γραμβούσας με την λιμνοθάλασσα του Μπάλου αποτελεί έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς της Κρήτης. Η διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου βρίσκεται περίπου 56 χλμ βορειοδυτικά των Χανίων και 17 χλμ βορειοδυτικά της Κισσάμου. Αν θέλετε να επισκεφτείτε την μοναδικής ομορφιάς περιοχή η Κίσσαμος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διαμονή.