Καλώς ήρθατε | Athina Luxury Villas & Suites

Καλως ήρθατε στο Athina Luxury Villas & Suites

Το Athina Luxury Villas & Suites χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, εξαιρετικής κομψότητας και υψηλής ποιότητας κατασκευής, προσφέροντας διαμονή ασύγκριτων προτύπων. Το προσωπικό είναι διακριτικό και ευγενικό και θα σας βοηθήσει να κάνετε τα σχέδια των διακοπών σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα, παρέχοντας σας επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη.

Διαμονή | Athina Luxury Villas & Suites

Διαμονή

Μπορεί εκπληρώσει κάθε είδος φιλοξενίας στην μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων που διαθέτει στις πιο τουριστικές περιοχές των Χανίων. Για μικρής διαμονής ή και μεγαλύτερης η προσιτή πολυτέλεια αποτελεί τον βασικό κορμό των υπηρεσιών μας.

Τοποθεσία | Athina Luxury Villas & Suites

Ο προόρισμος
Πλατανιάς, Χανιά

Ο Πλατανίας είναι το κέντρο της τουριστικής δραστηριότητας του νομού Χανιών. Διαθέτει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στον νομό, με οργανωμένες παραλίες και ότι χρειάζεται ο επισκέπτης για να απολαύσει τις διακοπές του.
Η κρητική φιλοξενία κυριαρχεί σε αυτό το κοσμοπολίτικο μέρος της Κρήτης, η θάλασσα, ο ήλιος, οι γεύσεις και οι άνθρωποι συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών και εξερεύνησης του τόπου.